SAMEN STERK VOOR DE SPORTENDE STUDENT!

STUDENTEN SPORT NEDERLAND

heavy
SSN Topsport Crowdfunding

Klik hier voor meer informatie: https://crowdfundingvoorclubs.nl/studentensport/campaign/view?id=19

In het kort: help jij studerende topsporters?

Topsporters zijn er natuurlijk niet ‘opeens’. Daar gaat een jarenlange voorbereiding met héél veel training aan vooraf. Wist jij dat topsporters heel veel zelf betalen? Zeker in het begin van hun carrière. Studentensport Nederland (SSN) is een organisatie die Nederlandse studerende topsporters helpt. Zo zendt ze elke 2 jaar een delegatie studenten uit naar de World University Games (WUG); dit is na de Olympische Spelen het grootste multisportevenement ter wereld. Dit jaar is er veel belangstelling en potentie en daarom is er extra geld nodig. In totaal hebben we nog zeker € 10.000,- nodig. Help jij deze studerende topsporters?

Over Studenten Sport Nederland en de World University Games 

Studentensport Nederland (SSN) is de grootste studentensportorganisatie van Nederland. Er zijn ruim 250.000 sportende studenten aangesloten en hiervoor behartigt SSN de belangen en verleent ze service. Het doel? Bijdragen aan ontmoeting, ontspanning, inspanning, recreatie en prestatie. Onder deze 250.000 studenten zijn ook topsporters. SSN helpt deze groep door o.a. elke 2 jaar onder begeleiding een delegatie naar de World University Games (WUG) te brengen. Wellicht zijn dit onze toekomstige Olympische Spelen deelnemers, zoals dat in het recente verleden Nadine Visser (100m horden) en Kira Toussaint (rugslag zwemmen) zijn geweest!

Over de World University Games (WUG)

De World University Games is een internationaal multisportevenement, georganiseerd voor studenten over de hele wereld door de FISU (International University Sports Federation). Het wordt ook wel Universiade genoemd. Net als bij de Olympische Spelen zijn er zomerspelen en winterspelen. In juni/juli 2022 vinden de (met een jaar uitgestelde) zomerspelen plaats in Chengdu (China).  De winterspelen vinden in januari 2023 plaats in Lake Placid. Allemaal niet naast de deur dus voor de Nederlandse delegatie!

Wat vragen we aan jou en wat doen we ermee?

De studenten hebben er veel voor over om deel te mogen nemen aan de WUG en dragen (dus) ook een groot deel van de hoge kosten zelf. SSN Topsport zorgt altijd voor professionele algemene en medische begeleiding en regelt representatieve sportkleding voor elke student. Voor 2022 en 2023 is er echter zóveel belangstelling en zorgen de verre bestemmingen voor zulke hoge reiskosten, dat het budget van SSN niet voldoende is.

Daarom doen we een beroep op jou: ben je sportliefhebber? Draag je de studentensport een warm hart toe? Help dan deze studenten! In totaal hebben we nog minimaal € 10.000,- nodig om de studenten van goede begeleiding en goede representatieve kleding te voorzien. En geven we ze zo een kans om nog verder te komen in hun verdere topsport carrière.

Ja, ik help deze sportende studenten! 

Je mag natuurlijk zelf bepalen met welk bedrag je ons steunt. Iedereen, die wat bijdraagt ontvangt t.z.t. desgewenst een herinnering aan de uitgezonden Nederlandse delegaties. Draag je € 75,- of meer bij? Dan ontvang je een mooi sportshirt van ons! Wil je € 500,- of meer bijdragen, dan kan in overleg een tegenprestatie afgesproken worden. Laat hiervoor uw gegevens achter op onze contactpagina. 

.

AFAS Software &

Studentensport Nederland,

een sportieve combinatie.